Kayıtlar

Neftçi Fenerbahçe maçı canlı izle ekranı hangi kanalda? Rusya hazırlık turnuvası Neftçi Fenerbahçe hazırlık maçı canlı yayın şifresiz mi?

 Neftçi Fenerbahçe maçı taraftarların gündemindeki yerini aldı. Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olan Fenerbahçe, yeni sezona sıkı bir hazırlık yapıyor. Pari Premier Cup'ta yer alan Fenerbahçe, daha önce Kızılyıldız ve Zenit ile karşı karşıya geldi. Yıldız isim Arda Güler'in Real Madrid'e transferi ardından takımın performansı oldukça merak ediliyor. Karşılaşmayı canlı yayın ile takip etmek isteyenler Neftçi Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi sorularına yanıt arıyor. Peki, Neftçi Fenerbahçe hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? İşte, Neftçi FB maçı canlı yayın izle kanalı, saati ve muhtemel ilk 11'leri…

 




Önümüzdeki sezon için çalışmalarına Rusya'da devam eden Fenerbahçe, 3. hazırlık maçına Neftçi Bakü karşısında çıkıyor. Bu mücadelenin canlı anlatımına ve tüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

NEFTÇİ BAKÜ - FENERBAHÇE İLK 11'LER:

N. Bakü: Ivan Brkic, Höccat Haqverdi, Kenni Sayef, Azer Aliyev, Emin Mahmudov(K), Mateus Saldanya, Filip Ozobiç, Kilan Lebon, Eddi İsrafilov, Azer Salahlı, Ömer Buludov.

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Serdar, Peres, Oosterwolde, Crespo, İsmail, Mert Hakan, Rossi, Kent, Dzeko.Not : 📺 Matbet TV, 📺 Jojobet TV, 📺 Bein sports 1, 📺 Canlı maç izle şifresiz maçlarını canlı ve şifresiz donmadan maçları canlı olarak izleyebilirsiniz. 

NEFTÇİ FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Fenerbahçe Rusya hazırlık turnuvası kapsamında 3. maçına çıkıyor. Neftçi Fenerbahçe maçı canlı yayın kanalı, gün ve saat bilgileri şöyle;

-

NEFTÇİ FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Heyecanlı mücadele S Sport ekranlarından yayımlanacak.

Genç yıldız Arda Güler'in ayrılışı ardından yakın mercek altına alınan takımın performansı hazırlık maçlarında takip ediliyor.

-

FENERBAHÇE MUHTEMEL 11

İrfan Can Eğribayat, Nazım Sangare, Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Jayden Oosterwolde, Willian Arao, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Burak Kapacak, Ryan Kent, Serdar Dursun.

Yorum Gönder

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.